Een schrijnwerker te Erpe-Mere?
Stijn Janssens is úw vakman!

Op zoek naar een schrijnwerker in de buurt van Erpe-Mere en bent u van plan uw interieur te veranderen of te vernieuwen, dan bent u bij interieurschrijnwerker Stijn Janssens aan het juiste adres. In regio Erpe-Mere verzorgt Stijn Janssens het interieur voor zowel uw keuken, dressing, bureau of ingemaakte kasten.

Stijn Janssens maakt dressings op maat ingedeeld naar uw wens en voorkeur en met bijzonder duurzame materialen en keukens op maat in verschillende stijlen zoals modern, cottage, landelijk of puur uw eigen voorkeur, met of zonder kookeiland of ingebouwde toestellen. Naast keukens en dressings is schrijnwerker Stijn Janssens ook gespecialiseerd in het ombouwen van vrije ruimten naar een nuttige plaats zoals een vergaderruimte of bureau met kasten op maat, een speelkamer voor de kinderen, een logeerkamer of een andere multifunctionele ruimte.

Vergelijk de prijs van écht vakwerk en u zal versteld staan!

Een goede schrijnwerker is best betaalbaar. Niet alleen wordt uw interieur op úw maat gemaakt maar u krijgt gewoon een pák meer voor uw geld. Stijn Janssens luistert graag naar wat u wenst en hij zal u de beste kwaliteit aanbieden tegen een wel zeer scherpe prijs. Doe de test.

De activiteiten richten zich vooral op uw interieur. Niet alleen dus het ombouwen en inrichten van een specifieke kamer maar ook bijvoorbeeld het plaatsen van wanden, het steken van een vals plafond of maken van nieuwe binnendeuren op maat en het inbouwen van verlichting behoren allemaal tot de activiteiten van interieurschrijnwerk bij Stijn Janssens ook voor regio Erpe-Mere en verder.

Het interieurschrijnwerk kan zeer breed genomen worden; zo verzorgen we ook het uitwerken van (sier)haarden en/of schouwen zodat deze voldoet aan uw esthetische verwachtingen maar ook aan het gebruiksgemak voor het hebben van opbergruimte voor uw hout of ander materiaal. Met of zonder vakjes, met een tussenmuur of voorzien van indirecte verlichting voor een originele manier van sfeer creëren, het kan allemaal. Graag nemen we uw wensen door en geven we op basis van onze ervaring en expertise u met plezier tips en voorbeelden van wat kan. Soms geven heel kleine veranderingen een groot andere dimensie aan uw interieur.

schrijnwerker Erpe-Mere

Voor kleine of grote schrijnwerken te Erpe-Mere of op een andere locatie kan u bij ons terecht, wij denken met u mee en zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding maar het belangrijkste is: alles is maatwerk en toch betaalbaar.
Wist u dat inrichting of meubelen met een schrijnwerker niet noodzakelijk duurder hoeft te zijn dan wanneer u het zou bestellen in een winkel? Immers zijn het ook meestal schrijnwerkers die in dienst zijn van een firma die ook uw keuken of dressing installeren. Contacteer interieurschrijnwerker Stijn Janssens gerust even voor een vrijblijvend prijsvergelijk en u zal versteld staan! Dan spreken we nog niet over de deskundigheid en de eerlijkheid in materialen wat tevens ook doorslaggevende punten zijn in een goede samenwerking tussen u en de schrijnwerker, we garanderen u dat dit top is. Samengevat: topklasse kwaliteit aan betaalbare prijzen, dat is werken met Stijn Janssens. Ervaar het zeker zelf.


Kortom, wenst u een schrijnwerker voor in Erpe-Mere of elders, contacteer dan zeker Stijn Janssens.

Over Stijn Janssens

Een vakman in kwalitatief schrijnwerk

Stijn Janssens heeft reeds 10 jaar ervaring in interieurafwerking. De passie voor hout en zijn oog voor detail hebben Stijn zijn eerste ervaring als interieurbouwer bezorgd. Daar leerde hij ...

lees meer over Stijn

Contactgegevens

Interieurschrijnwerk Stijn Janssens BVBA

Meersestraat, 7

B-9667 Sint-Maria-Horebeke

Tel: +32 55 600 914

BE 0588 965 885

E-mail: info@stijnjanssens.net